Hoe vind je de juiste deelde

glasvezelkabel - glasvezel stockfoto's en -beelden

Bestanden

Zodra u uw glaskunstwerk hebt gekocht, zult u een aantal media moeten vinden om te delen. Gedeelde media bestaat uit alle media die kunnen worden gebruikt om het op te slaan, waaronder softX, blu-ray en I-Tunes. Maar hoe vind je gedeelde media online?

Wel, zoals elk ander ding op het internet, zou je kunnen kijken in de helpsectie van je router of zelfs rechtstreeks op de website zelf. Hoe? Nou, door te klikken op de "Point Your Printer At… "iameter. Dit geeft je een kleine dropdown lijst van printers, klik met de rechtermuisknop op je router en selecteer "Printer uit de lijst". Zodra u uw printer hebt geselecteerd, klikt u op het tabblad "Printer op Label gebruiken" aan de rechterkant en klikt u vervolgens op de knop "Een label toevoegen". Zorg ervoor dat in het tekstvak voor het etiket de tekst staat die u invoert in het veld "Bericht voor het etiket van het station". Typ in het veld "ingeschakeld gegevensstation" de tekst " loskoppelen" en typ vervolgens in het veld "beëindigd gegevensstation" de tekst "uit". In het veld "ingeschakeld gegevensstation", typt u " inschakelen" en vervolgens, in het veld "vereist gegevensstation", typt u "klein station (25mbs, 250mb)". Klik nu op de "Continue" knop.

Nu moet je "DVD Server" sluiten, klik op de "Start" knop en zoek dan naar "Quick Format". Je ziet de "entaotic blink" verschijnen in het "Command" drop-down menu. In het "entaotic blink" menu, heb je twee menu selecties, "Format" en "Quality". Normaal gesproken zouden we de tweede willen kiezen, maar om de een of andere reden begreep de machine het niet toen we de optie "kwaliteit" selecteerden met het DVD menu.

In principe moeten we het commando "format" starten en dan moeten we twee willekeurige woorden typen in het "entaotic blink" menu, deze woorden zullen het voorvoegsel zijn van de drive letter en we moeten "small drive (25mbs, 250mb)" invoeren. Eens we dat geselecteerd hebben, moeten we op de "ok" knop klikken.

Daarna moeten we "DVD Server" sluiten, op de "Start" knop klikken en dan zoeken naar "DVD Replication". We moeten in staat zijn om de string "Y:MM:BB:+:+" in te voeren en dan op de enter toets van het toetsenbord te drukken.

We moeten dan "DVD Server" verlaten en ons aanmelden op de computer als "user@computer" en de onderstaande code invoeren:

set wmiEvent = wmiEvent.NextEvent("WMIC WSClient = 0x00 Unable to connect to server")

Dit zal de client in staat stellen om op een "need to network" fout te reageren en zich aan te melden bij het Windows Gebeurtenislogboek. Zodra de bovenstaande stap is voltooid, zal op het tabblad "Event" het foutnummer verschijnen als 0x00.

We zijn klaar met Basis Windows Event Management en gaan nu verder met geavanceerde foutcontrole.

Geavanceerd Foutbeheer

Foutcodes kunnen een gedoe zijn voor elke IT technicus. Het is moeilijk om de gewone p's van de ernstige p's te scheiden en te bepalen welke code een ernstige fout is.

Er kunnen om een aantal redenen fouten ontstaan, zoals te weinig schijfruimte, te weinig geheugen, ongeldige software, hardwarefouten, enzovoort.

Wanneer we een foutmelding krijgen moeten we eerst proberen te bepalen wat voor soort fout het is. Een fout kan worden veroorzaakt door een stukje hardware, maar het meest waarschijnlijk zal het worden veroorzaakt door een kapotte of ontoegankelijke toepassing of opdrachtregel.

De eenvoudigste manier om erachter te komen wat voor soort fout het is, is om de helpdesk van de applicatie in kwestie te bezoeken. Als u de helpdesk niet kunt vinden, Google dan het probleem en u zult sites vinden die hulp bieden bij zo ongeveer elk probleem.

Als u bij de helpdesk komt, begin dan altijd met de meest populaire oplossing. Als het een snelle oplossing heeft, probeer die dan eerst. Als het te ingewikkeld is, vraag dan een andere lijn van mensen om je te helpen.

Onthoud dat dit slechts een richtlijn is. Je moet naar andere symptomen zoeken voordat je het probleem probeert op te lossen.

Kijk naar de tijd. Velen van ons zijn gewend aan instant desktop systemen. Als u een externe desktop moet gebruiken, kijk dan in uw handleiding. U zou het juiste stuurprogramma voor uw hardware moeten hebben.

Test hoe snel het werkte op je computer door het aan te sluiten op een extern apparaat en het volume en de snelheid te testen. Test ook hoeveel geheugen je hebt geïnstalleerd en gebruikt.

Analyseer de fout zoals u elke andere fout zou analyseren. Gebruik de informatie die u hebt verzameld om een beslissing te nemen. Bepalen of schoonmaken wel of niet uw beste gok is.

Gebruik het systeemrapport dat in de taakbeheerders is opgeslagen en kijk wat de oorzaak van de fout is. De meeste fouten zullen te maken hebben met uw register.