Hoe bestel ik een pakje bij een plaatselijke leveringsdienst?

Pakketservice

Als u een speciaal voor u gemaakte doos of mand wilt laten bezorgen, kunt u dit het beste rechtstreeks bestellen. De kosten hiervan zullen meestal hoger zijn dan bij een plaatselijke pakketservice te bestellen. Als u echter niet zeker weet hoeveel eten uw groep nodig zal hebben of hoeveel tijd u hebt, kan het bestellen van een doos of mand op speciale maat voor u de juiste oplossing zijn.

Wilt u meer weten over het laten bezorgen van pakketten in uw woonplaats, lees dan verder op onze pagina met tips over thuis bestellen.

Leer uw verzender kennen

Elk bedrijf heeft andere verzendvereisten en wil er zeker van zijn dat daaraan wordt voldaan. Het is belangrijk om een verzender te vinden die aan uw behoeften voldoet. Het is geen gemakkelijke beslissing omdat er zo veel bedrijven zijn. Sommige bedrijven bieden gratis verzending wanneer u bepaalde hoeveelheden goederen bestelt, maar dit maakt middelen vrij voor andere producten die u misschien ook wilt bestellen. Het is belangrijk te weten op welk niveau van gratis verzending u recht heeft, en hoeveel u bestelt.

Haal het meeste uit gratis verzending.

Gratis verzending is geweldig als u net begint. Het is vaak een proefperiode en u wordt pas in rekening gebracht als u besluit door te gaan met de service. Na die tijd ontvangt u de volledige kosten voor de geleverde diensten. Sommige verzenders bieden echter gratis verzending aan bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen of grote aankopen zoals een auto of een huis. Het is belangrijk om te weten wanneer deze gratis verzending beschikbaar is, zodat u weet wanneer u moet bestellen en wat u moet bestellen.

Bepaal hoeveel u nodig heeft en zult gebruiken.

Een goede vuistregel is om tussen de 15 en 30 procent van je maaltijd te bestellen. Dit geeft je een goede indicatie van hoeveel eten je nodig hebt voor je groep. Bijvoorbeeld, als je van plan bent om met 8 mensen in je groep te zitten, dan is 15% van 300 ongeveer $30. Als u niet zeker weet hoeveel u moet bestellen, vraag dan aan de serveerster wat u voor dat aantal mensen moet krijgen.

Kies een lokale pakketdienst

Als u niet wilt dat uw goederen bij u thuis wordt afgeleverd, maar u wilt gewoon dat het in een doos of manden wordt gedaan en bij u wordt afgeleverd, dan kunt u het beste kiezen voor een lokale bezorgdienst. Dit wordt buurtlevering genoemd. Het is gebruikelijk dat bezorgdiensten voedsel bij u thuis afleveren, maar dat doen ze niet allemaal. Sommigen verlangen dat u een bestelling plaatst op hun kantoor, en deze vervolgens bij u thuis afhaalt. Sommige bezorgen elke dag, terwijl andere een schema hebben dat verandert afhankelijk van het tijdstip van de dag waarop u bestelt.